29 kilo ned siden 2014

Før og etterbildene. 

Hva jeg gjorde? Mer energi ut enn inn. Fasiten er jo i grunn enkel. ;) ..det er bare så vanskelig å holde seg til den. Trikset for meg var å tilgi meg selv sprekker, og tillate meg selv noe ekstra inn i mellom.  Noen kalorier skal nemlig nytes, ikke telles. 

Etter hvert fikk jeg veldig lite magemål, og det gjorde det mye lettere å spise mindre. Jeg bor også alene, så jeg kastet ut all nei-mat. 
Jeg drikker mye vann både for å rense kroppen og døyve eventuell sultfølelse, og jeg spiser helst ren mat som ubehandlet kjøtt og grønnsaker. 
Jeg er og veldig forsiktig med karbohydrater, men har lært at uten karbohydrater så blir det lite energi til trening og bevegelse, så LITT må jeg ha. 
 Jeg har generelt langt mer energi i dag enn før, alt er jo lettere å gjøre, men jeg har naturligvis og mer muskler og muskelutholdenhet. 
At jeg faktisk er storrøyker som røyker 20+ sigaretter om dagen, og har gamle idrettskader i begge knær, (kampsport) ,gjør at jeg syns kondisjonstrening er ulidelig kjedelig, - så det har jeg ikke gjort :P  - og det burde jo gi håp til alle andre 40(+) år unge kvinner som røyker og vil ned i vekt. 
Min metode har vært mange, lange spaserturer, med musikk på øret og visualisering av hvor "slank og vakker" jeg skulle bli, og et medlemsskap på Elixia, og altså mer energi ut enn inn. 

 

Yeay me! Og lykke til, til alle dere andre som og jobber med vektreduksjon! <3 

Hvis du vil følge meg på facebook, så får du med deg eventuelle oppdatering fra meg på trening, slanking, og kosthold. :)  

 

#trening #helse #slanking #workout #muskelbygging #mestringsfølelse #blogg #mat #hverdag #fitness 

 


 

 

 


 

2 kommentarer

wenchepia

19.05.2017 kl.14:27

You go girl!! Bra jobba:)))))

Fint å se det går an å gå ned uten å jogge,hehe...

mangler 7 kg for å nå målet mitt nå , de klamrer seg fast:p

God helg!

nestenunglittvakker

19.05.2017 kl.14:29

wenchepia: Takk! :D
Ja det gikk jaggu greit uten den jogginga, men nå skal det sies at jeg går temmelig fort, vel, så fort mine ikke altfor lange ben kan forflytte seg, og jeg går MYE.
Lykke til med de 7 kiloene, jeg kjenner igjen den trassige vektnåla, men det kommer seg, det kommer seg, og bare det at jeg nå kan tillate meg en liten utskeielse uten at vektnåla går OPP er jo en seier i seg selv :)

Skriv en ny kommentar

, Kristiansand

hits